aboutchatlinksarchives


Saturday, October 19, 2013
Lame daaahhh... @ Saturday, October 19, 2013

Assalammualaikum n hi :) baiklah, lame sangat dah tak type... kan? ok, memang btul xD yelaaa, tgk le gambar ats tu ;) maksudnye da abes le sye menjawab pmr :) Alhamdulillah semua paper sye dpt jwb, In Sya Allah sye dpt straight A's :) tp, klu tak dpt takpe, sye redha. sebb sye tau sye da berusaha :) skrg ni tinggal doa n tawakal plak :) da tak tau nak ckp ape xD haha ..................................................................
apanakcakap? apanakcakap? apanakcakap?

oh, nk tau tak, (kalau taknak takpe.) nnti kn ade gd akhir thn ni, jd, girls klas sye kene buat choral speaking... but, the choral speaking is in ARABICCC!!!! hope i can do it :) pray for me.oh,my bad, pray for us to 'hafal' le script :) aja aja fighting ... boys plak buat drama ... tp, diorang punye best sebb drama :/ takpela, buat je yg terbaik. kitorg ade lg 2 minggu untuk berlatih :) so, wish us luck :)

baik sye pergi sblum mkin merepek ape yg sye type :) takpe, skit2 lame2 jd byk la celoteh sye dlm blog ni >< assalammualaikum...

The Owner
My blog eh?

Wanna know me? read this blog. yeah, im just a student who will answer the spm paper for this year. So, be nice w me ! =D
create &inspire.