aboutchatlinksarchives


Sunday, May 5, 2013
Kerja Kursus Geo! @ Sunday, May 05, 2013

Assalammualaikum n hi :) haha, ok, pg2 buta ni tetiba ade mood nk tulis blog ;) haha. so, mulekan cerita :D *jengjengjeng* once upon a time,.... ok, takyah nak bermadah la kan. straight to the point je la kn ;) nmpk kn tjuk kat ats tu? klu nmpk bgus. jgn nmpk je, bce skali xD ok, kidding (walaupon tak lwk -.-) ble korg da bce, of course ah psl skola kn? tp, sye takkan mmberi ceramah ye, jd jgn tingglkan blog ni lg. harap maklum :D Pada hr jumaat leps yg bertarikh 3/5/2013, teacher ros da buat perjanjian dgn org UPM untuk bg kebenaran kitorg buat kajian penternakan kat situ. so, kitorg igt ade kambing, rusa, lembu, n lain lain. tp, mlgnye ade lembu tenusu, lembu pedaging, n kuda. kre ok la tu, sebb mmg igt nk buat kuda first2 tp, org tu ckp kuda tak bole sebb ape tah. tp ble kitorg pegi mse tu, dorg bwk kitorg pegi kat tmpt kuda. mmg best ah xD haha. ok, first kitorg pegi kat tmpat lembu, nak tgk tak? nmpk kt bwh tu ade gmbr :)

Ha... gmbr last tu gmbr susu, fresh dr ladang xD nmpk kn gmbr yg ade dlm bilik tu :) tau  tak, dlm bilik tu kitorg diberi ceramah yg sgt la..... haish. sabo je la.. yea, spe msuk mmg target duduk kt blkag kn ;) mmg kitorg target duduk blakang tak nak ksi kat boys xD ok mmg jht ;) jd, ble da duduk kat blkng tu ape lg selfcam la jdnye xD haha nak tgk tak? mmg truk xD sebb btul2 da ngantuk -.-


ok, truk kn pelajar cmni xD ye2 aq tau la :) so, bwk bersabar please :D yg ni ct la yg amek gmbr, nmpk no takde keje kitorg ni xD n btul2 bosan . so, terpkse bersabar :) haha. dgn cre ni la kitorg tak dgr ape yg org tu ckp -.- jgn ikut perangai cmni, tp rsenye sume org buat -.- dan ble da abes ceramah dlm ni, ape lg lju je bgn klua xD haha. *kuajaq* bak kata afiqah a.k.a ibu dlm klas xD oh ha ah, sblh tu afiq la tu xD haha lupe plak dye duduk sblh sye dlm klas tu xD ok, leps da klua dr 'penjara' tu, kitorg naik kete blik, then pegi kat tmpt kuda xD woahhhhh!!!!! Happy gle nk jumpe dgn kuda xD nk tunjuk jugk gmbr kuda. takkan tunjuk gmbr lembu je kn ;)


da nmpk kn kuda tu :) yg putih tu nme dye HUNTER! :) actually sye ske kat hunter sebb dye nmpk cm baik je -.- tp, ble dye mcm mendengus je ble aini pegang, trus tak jd nk pegang sebb takut xD terlebih excited sgt mse pegi jumpe kuda xD sebb first time la katakan :) haha. kuda yg sebelah huntur tu nme dye PAINT! dye baik sket, sblh lg KERUL! (tak reti eja, sorry ) tp cmtu la kot cre sebut xD yg kerul ni pling baik, tp dlm sume ni sye pling suke kat paint :) sebb dye baik ngan sye xD haha perasan kejp ;) sebb ble aini nk pegang dye,dye pegi hentak kaki xDok, sian kat aini. nmpk tak gmbr yg ke 3 tu? yg tu sye takut nk pegang paint, for the first time xD lwk btul. btul2 menggigil ble nk pegang, sme je dgn mse nk pegang ank lembu sblum tu xD haha ct tau gelkkn org je -.- bertuah btul budak tu. org da takut tahap gaban da, dye bole plak gelkkn T.T sedih btul ade org gelkkn xD haha tacing terlebih, ikut budak boys dlm klas ah ni. dorg tu mmg tacing. sebb tu nk ckp ngan dorg kene lembut jgn kasar, klu tak mengade tak nak ckp ngan kitorg xD lwk ah :) haha, so, bersabar la -.- ok, tu je la nk cte untuk hri ni. :) oh ya, nnti kat bwh skali ni ade nk post gmbr lg satu tau. gmbr kitorg selfcam dlm klas plak xD haha tu la bwk kamera pegi skola lg xD haha ok, Assalammualaikum n  bye :) 




The Owner
My blog eh?

Wanna know me? read this blog. yeah, im just a student who will answer the spm paper for this year. So, be nice w me ! =D
create &inspire.