aboutchatlinksarchives


Saturday, April 6, 2013
Yo! @ Saturday, April 06, 2013

Assalammualaikum n hi ;) lame da tak bukak blog, tgk tu, da bersawang kiri kanan. cube perhatikan btul2. xD rindu pulak. ok skarg la masenye nak lepaskn geram '.' ok, skrg bru abes first term.. n now, FREEDOM! tp,, untuk exam kat skola ke, bukn PMR. haha lagi beberapa bulan je nak exam :) hope dapat buat yg terbaik :) doakn ea ;)skrg ni memang busy ngan MSSD kn? saya cuma msuk bowling je. tak tau kenapa tak aktif thn ni -,- patutnye thn la yg kene aktif kn? :) semua org tnye kenapa tak msuk netball... soalannye: 'kenapa tak masuk netball?' jawapannye: 'ntah la. rase malas kot *sambil buat muka annoying* xD' alaa,saya buknnye bagus sangat main pon :) bru start main thn leps. ok, sebenrnye bukn tak nk masuk, tp ble tgk list name tu penuh gle dengan f1 n f2 memang buntang ah mata -.-' pastu bygkn budak tu besar2 . hmm what will happen with me? ok, memang jht kn xD sori sgt ckp mcm tu. tp kenyataan. semua f1 n f2 tinggi dr saya. terasa la jugk xD tp, kakak saya kecik lagi dr saya. cmne tu? dye msuk jugak netball. respect ah ngan dye :) thn ni dye aktif dr thn leps. tp, terlampau aktif n menuju ke perubahan yg sangat positif :) haha. thn leps saya aktif, thn ni dye yg aktif :) da macam kembar da. kalau org jumpe kitorg first time, mesti tnye 'kembar ke?' n jawapan kitorg 'tak la :)' tp, klu kitorg nk kenekn org kitorg ckp 'takde la, kitorg kazen je xD' ok memang jahat, sebb org tu percaya kat kitorg. last2 kene mintak maaf ngan org tu balik sebb kantoi xD haha. taekwondo pon ssya tak tau nak msuk ke tak. sebb sir pegi paksa masuk. -.- klu msuk nnti busy, then msti kene mrh ngan teacher sebb tak dtg skola. -.- masih tgh dlm keadaan berbincang ngan kawan, nak masuk ke tak nak xD haha. kitorg buat keputusan nk amek kot. sebb tak nak dtg skola xD ok buat keje gle skali sekala takpe kn ;) MSSD.... kene penuhkn mrkh jugak untuk koko. :) nnti nk msuk U cmne kn? kalau tak aktif. ok, skarang ckp psl tu. n da puas hati dpt luahkn kat blog xD muahahahaha sesi balas dendam kat keyboard xD bye, Assalammualaikum :)

The Owner
My blog eh?

Wanna know me? read this blog. yeah, im just a student who will answer the spm paper for this year. So, be nice w me ! =D
create &inspire.