aboutchatlinksarchives


Thursday, December 20, 2012
last day =) @ Thursday, December 20, 2012

Assalammualaikum n hye ;)ok, happy je hari ni. haha. Yela, esk x dtg tuisyen xD haha, so, today is my last day for tuisyen. muahaha *buatmukabanggajap -,- ok.minggu leps mmg walid kate x yah dtg skola. then, mse tu semangat berkobar-kobar kot nk belajar xD haha, last2 ikut ah cadangan walid untuk duduk kat umah dgn kakak. wow, ohsem. haha. esk pelajaran geo n kh. tu yg nk dtg sgt. siap gaduh ngan walid n mama lagi tu nk dtg :P but, td tetibe je mama ngan walid ckp, 'adik, kalau nk dtg skola esk, dtg je la' then, dlm hati sye mse tu 'WHAT!? hr tu kate x yh dtg la, ape la' -,- ape lg, complaint ah sye kt walid :P 'hari tu kte x yh pegi, asl tetibe blh pegi lak ni -,-' mmg tentang habis-habisan la :P *terukbetulbudakni xD dgn senngnye dorg ckp 'okla, klu cmtu x yah pegi' n i was weird. -,- senng nye walid ckp mcm tu -,- how come? sabo je la. Jd esk, x tau la nk buat ape :P skarag ni tgh whatsapp + tulis blog. cmne la buat keje ni -,- haha x tau nk ckp ape agi -,- jadi, bye :) n Assalammualaikum :P

The Owner
My blog eh?

Wanna know me? read this blog. yeah, im just a student who will answer the spm paper for this year. So, be nice w me ! =D
create &inspire.