aboutchatlinksarchives


Monday, December 3, 2012
Hari Pertama! @ Monday, December 03, 2012

Assalammualaikum n hye :) saje nak tulis. yelah tdikan dh 'blaja' kt skola -,- bbaru hari pertama dah pening, belum lagi hari yg terakhir -,- cikgu luar yg akn mengajar kitorang tuisyen. tapi, ada lah jugk beberapa cikgu yg ajar kitorg. so, harap dapat bersabar :') tadi ade geo dan arabic. geo ok je. masalahnye arabic, saya x tahu lagi nak ambik ke x? masih pening lagi. tapi, dari apa yg ustaz terangkn td, rsenye lagi baik ambik kot. sebb nnti f4 dah kena ambik arabic. WAJIB! sebb f1,f2 n f3 punye cume basic. so, kte kene kukuhkn dulu basicnye (bak kata ustaz :P hehe ) esok hari kedua. harap2 esok lebih baik dari yg hari ni. teacher kasi schedule smpai hari jumaat Huwaaa x'( x nak dtg. tp, klu x dtg krg x dpt cover f1 and f2 punye -,- nak cover punye psl kene la rajin datang :) bak kata teacher R td, 'klu nk minat ngan sesuatu hendaklah kte niat nk blaja, kemudian baca dan fahami, klu nak buat nota lg bgus' yg tu la aytnye :) then dye ckp nnti msti kte ske ngan bende tu ;) baiklah, yg ni je yg saya nak tulis ;) Assalmmualaikum n bye :) P/s: doakan saya dan juga candidates PMR yg lain :)

The Owner
My blog eh?

Wanna know me? read this blog. yeah, im just a student who will answer the spm paper for this year. So, be nice w me ! =D
create &inspire.