aboutchatlinksarchives


Friday, March 20, 2015
dekat daa!! @ Friday, March 20, 2015

Assalammualaikum guys !! ye, tahu, da lama tak update kan ? org bz la katakn, pdehal takde la bz mne, biase je. sebb budk nak amek paper SPM la katakan.

Taktau kenapa mcm tak ready je nak amek, sebb mungkin takde mood kot. memandai je nk ade mood ke takde -- agak-agak la... kan? klu nak , pi la buat paper spm sndiri kn ?
haha

ade ex classmate ni nak masuk balik hari isnin ni, tp, agak-agak la, bukan exam ke ? taktau la klu principal memang terima dia ke ape . oh ya, lupa nk cakap sekarang ni tengah ade exam !st term. yep, memang dah agak dah yang 1st term ni result tak berapa bagus. sebab banyak main --. tapi, rasenye setiap exam buat main -- tautak yang spm ni penting!! PENTING!! P.E.N.T.I.N.G!!!! hamek kau, nak besar lagi ke ?
PENTING!!
PENTING!!
ok cukup la tu, dah malas nak besarkan lagi -- i know that i can do better if i really really wanna do it. but, im so lazy, ups, that words need to be delete from my memory -- 


ok, start from now, no more laziness , no more sleepyhead in the class, and no more playful in the class. i have to be focused in the class just for this year. just for this year, because this year is more important for me. so, i need to study hard + study smart. !
YES!! i've got my spirit back. muahahahhahahahahaha, so, be ready spm, ill make u scared.. muahahhahahahahahaha. wow, i do sound creepy.. hahahahahaha jeng jeng jeng ....
i need to achieve my ambition and i need to get scholarship so that i wouldnt make my parents feel down. i hate when theyre feeling bad. and im regret if make them feel bad.


oh, know what ? i dont even have cousin that same age w me. hahahaha. but, my parent's friend have child that same age w me. huwaaaaa!!! i hate that thing.    why ???? because they will like compare w other's child. oh my god, i really hate that thing. i really really hate it .

i hope i will get a better result. please #prayforme #demispm #nevergiveup #ucandoit
aja aja FIGHTING!!!!! 


ok, so, that's all from me. and thank u . byeeee!!!
see u soon...


p/s: i am very sorry because my blog is not done editing yet. so, please, i am so sorry.  #buatbodoje xD




Saturday, April 12, 2014
Whattttt!!!??? @ Saturday, April 12, 2014

Assalamualaikum, yea, tajuk kat atas, what kn?
baiklah, sye akan mulakan mukadimah sye.
eceh, ayat kemain den hari ni xD
sejak awal bulan lepas, sebenarnya klas sye igt nk cat klas. hari ni la cdgnye, tp tak boleh, sebb sir ade keje lain yang perlu diuruskan. 
malam tadi ingatkan jd, sebb kawan kemain beriya-iya ajak datang for paint the class.
ble datang je td, tgk2 sir kate tak jadi balik.
haha, kesian dekat sahira sebb dah datang. naseb baik dye datang sebb adik dye ade ptc (ape ntah sye dah lupe dalam english, but its like report card la.)
kitorg punye minggu dpan for secondary. habis la, mark den buknnye baik mne pon.
sabo je la ble parents tengok then bebel. haha
kena cekalkan hati. kalau tahun lepas rasenye mase last term exam kot,
kitorg cipta 'maut day' because of our result yg sangat teruk. haha
tahun lepas memang truk sebb banyak main. biasa la kan. :D
ok, back to the topic, disebabkan tak jadi cat klas, ade beberapa orang la yang terpaksa tinggal kat skola then balik pukul 12 tengah hari la. sebab diorang datang awal kemain. itulah pelajar dalan kelas sye. ble bab yang mcm tu, kemain laju je nak datang. klau takde bab tu memang tak datang la. haha
ade sesetengah pulak diorang ada training football and netball. 
gaya cakap 'sesetengah' ni mcm rmai pulak budak kelas sye. sedangkn ade 23 orang je. haha. sabo je la.
lepastu, kalau sye pulak nasib baik ade klas arab. tuisyen la dgn ustaz.
kalau budak arab memang kitorang da brcadang nak buat tuisyen hari sabtu, sebb karangan kitorg sangat la "BAIK"
jd, kene la buat persediaan untuk spm kelak. hamboih, ayat den kemain xD
serious la, tahun ni memang kene banyak struggle, tak macam form1. semua org memang kene fikir dengan matang da sekarang ni. sebb bile form 1 kan mse tu bru habis upsr, so have fun la kitorg. tgk la nnti ble dah habis pmr camne.. haha memang kene struggle habis ah.
subject add math, eotthokaeeeeeeeee!!!!!
sye bru je dapat paper 1 and i got 38/77
tu la mrkahnye. lagi berapa je nak lulus ;)
thats why la orang tanye, 'lulus ke tak?'
haha, thats the favourite question. 

oh btw, dalam kelas arab tadikan abe n along bukak lagu then diorang nyanyi, ustaz pon ape lagi, nyanyi sekali xD semua orang karaoke. sye da tak bole nak fikir da sebb dengar lagu haha.
saje je diorang ni nak bukak lagu. oh abe and along tu budak klas sye, biase la nickname kan :)
kalau abe sebenrnye sye lupe kenape kitorg pnggil dye abe, klu along pulak sebb adik dye panggil dye 'along' al maklumlah, sebb dye ni anak sulung dalam keluarga dye walaupun dye ni sebnrnye bongsu dalam kelas. dye pon panggil la kitorg yg girls ni 'akak' haha
mase kelas arab, klu tak bising memang tak sah.
sebb kitorg cuma 7 orang je yang ambik arab. so, tak boleh nak senyap. 
klu senyap tak feel rsenye nak buat arab, haha.
 rasenye cukup la kot smpai sini :)
smpai jumpa lagi di hari lain ;) 
Assalammualaikum.


The Owner
My blog eh?

Wanna know me? read this blog. yeah, im just a student who will answer the spm paper for this year. So, be nice w me ! =D
create &inspire.